FORGOT YOUR DETAILS?

Ruilen & Retourneren bij Casa Tales

Als u een produkt retour wilt sturen ontvangen we graag een email met uw ordernummer en de reden van retour. U dient het artikel binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u een verzendbewijs en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. 

Zodra we de retour in nette en orginele staat hebben ontvangen, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt plaats via de rekening/betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan.

Belangrijk!

Het artikel dient in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn en de eventuele kaartjes of hangtags moeten eraan zitten.

Retouradres:

Casa Tales

Oude Middenweg 231 W

2491 AG Den Haag

Nederland

Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/seal beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan ons te melden.

Voor verkeerd geleverde/bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retour sturen uiteraard wel door Casa Tales vergoed. 

TOP