FORGOT YOUR DETAILS?

Our story

 “Kijk dit nou, daar word je toch blij van?”, een zin die wij al zo vaak tegen elkaar hebben gezegd. En zo ontstond het  idee om onze gezamenlijke passie voor alles wat mooi is te gaan delen met jullie. Esther en Chantal, vriendinnen sinds jaar en dag. Beiden dol op mooie spullen. Beiden een eigen stijl. We delen onze liefde voor details. Die prachtige kleur, dat leuke printje of die ene jurk waarmee je gezien wilt worden, en die ook nog eens heerlijk zit. Foto’s die een verhaal vertellen en die ons mee nemen naar de fijnste plekjes op aarde. Maar ook die vriendelijke lach of die heerlijke kop thee tijdens het lente zonnetje.

Casa Tales is een lifestyle concept voor de vrouw die zich graag laat inspireren door onze alsmaar vernieuwende collectie fashion, lifestyle, accessoires en tassen. Laat je meenemen op onze reis over de wereld, op zoek naar unieke en oogstrelende produkten.

Rondkijken bij Casa Tales makes you feel good, dat is ons streven. Want online shoppen mag een beleving zijn. Het is leuk en inspirerend. En we garanderen een glimlach op je gezicht wanneer je je bestelling open maakt. Elke bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt.

Welkom bij Casa Tales, the secret to your style!

TOP